Doğan Demircioğlu Emsan Anaokulu
MEHMETÇİK MAH. İNCİLİPINAR CAD. DOĞAN DEMIRCIOĞLU EMSAN İLKOKULU BLOK NO 159 İÇ KAPI NO 1 PAMUKKALE / DENİZLİ

VİZYON

Doğan Demircioğlu Emsan Anaokulu´nun vizyonu;çocukların gelişim düzeyleri,ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı,bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran,sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren,yaratıcılığı destekleyen,aile katılımına önem veren,çocukların kendilerini ifade etme ve özdisiplin yeteneklerini geliştirmeye katkı sağlayan,diğer kurumlarla işbirliği içinde çalışan ve sürekli gelişim gösteren bir okul olmaktır.

MİSYON

Doğan Demircioğlu Emsan Anaokulu´nda öğrenciler bilgiyi ezbere dayalı değil,araştırarak,sorgulayarak,yaparak ve yaşayarak edinirler.Çocuklar özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş,toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan,paylaşımcı,kendini ifade edebilen,sorumluluk sahibi,kendilerinin ve başkalarının haklarına saygı gösteren,doğayı koruyan,Atatürk ilke ve devrimlerine saygılı ve bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Sabah Grupları : 07.30-12:30 Öğle Grupları: 12:30-17:30

Yerleşim Yeri Bilgisi

Daha önce Denizli Merkez olarak geçen yer “12.11.2012 tarih 6360 sayılı ON DÖRT İLDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE YİRMİ YEDİ İLÇE KURULMASI İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN “ ile adı Pamukkale İlçesi olarak değiştirilmiştir.

Proje Çalışmaları

"Minik Eller Su Dostu" Projesi (DESKİ ile ortaklaşa) , Dilimizin Zenginlikleri Projesi